משלוחים בתל אביב

הזמנת משלוחים בתל אביב, לא רק פיצה!

הזמנת אוכל שונות מבוצעות ככלל בנייד או דרך רשת האינטרנט, בה הלקוחות יכולים לבקש את סוג פיצה, הגודל והמוצרים שהונים לצד הפיצה שלהם, בדרך כלל הם יכללו משקאות מוגזים או קלים אחרים. פיצות עשויות להיות מועברות בקופסאות פיצה או שקיות משלוח, ומשלוחים נעשים עם כלי רכב כלשהו, או בעזרת אופניים חשמליות . כל הלקוחות אשר רוצים משלוחים בתל אביב, יכולים בהתאם לפיצה המוזמנת, לשלם באינטרנט או ישירות לשליח, באופן בלעדי, במזומן או אשראי או אפילו בכרטיס חיוב מיוחד. דמי המשלוח שיגבו בדרך כלל מותאמים למה שהלקוח הזמין. הזמנת משלוח פיצה בדרך כלל תהיה על ידי יצירת קשר כלשהו עם מסעדת הפיצה או רשת המשלוחים המקומית בפועל ותבומע באמצעות טלפון או באינטרנט. ההזמנה תהיה מקוונת לחלוטין וזמינה במדינות רבות, בהם כמה רשתות פיצה מציעות תפריטים והזמנה מקוונים.

משלוחי פיצה "המלך"

תעשיית משלוחי הפיצה שמרה על קצב חד של התפתחויות טכנולוגיות מאז 2008 החל מעלייתו של הסמארטפון האישי. אפליקציתת מחשב ייעודית לעסקי הפיצה מסייעת לראות ולהבחין בנתיבים היעילים ביותר לנהגים בתל אביב, לעקוב אחר סדר וזמני מסירה מדויקים, לנהל שיחות והזמנות עם תוכנה ייעודית, פונקציות נוספות ועוד. מאז 2006 טכנולוגיית ה- GPS נמצאת בשימוש עולה יותר ויותר לצורך ניטור של כלי רכב המשלוחים בתל אביב בזמן אמת על ידי תדרים דרך האינטרנט.

אנו עדים בשנים האחרונות לעלייה משמעותית בכל הנוגע בסוגים שונים של משלוחים ובעיקר בכאלו הנעשים דרך אפליקציות ייעודיות.

אפליקציות ייעודיות למשלוחים אלו,, בעצם משבשות את כל הקשור להזמנה "של פעם". שבה היה מקובל להזמין את ההזמנה דרך הטלפון בלבד. נכון לעשיו יש מגמות חדשות בכל הנוגע לכך והמובילה העקרית לבזה היא העיר המכונה "העיר ללא הפסקה תל-אביב".

ניתן לציין שירות חדש שקם בכד לענות על צורך זה שנקרא JETSPOON ומגדיר את עצמו כפתור ההזמנות של כל אנשי תל אביב וכבר זכה לתואר האפליקציה המשבשת בתחום המשלוחים בתל אביב.

דבר נוסף שניתן וצריך לציין היא העובדה שאנשים רוצים את ההזמנה שלהם כאן ועכשיו ולא מוכנים לחכות שעה למשלוח שלא בטוח אם בכלל יגיע.

את כל זה נבחן כמובן בהמשך!